Més de 300 xiquets i xiquetes han participat enguany en l’Escola d’Estiu

Un total de 106 usuaris han fet ús del servei de menjador

Més de 300 xiquets i xiquetes han participat enguany en l’Escola d’Estiu

Avui finalitza l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Benicarló, que s’ha dut a terme entre l’1 de juliol i el 9 d’agost i ha comptat amb la participació de 308 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. En concret, 156 xiquets i 152 xiquetes.

L’escola s’ha estructurat en tres torns: de l’1 al 12 de juliol, del 15 al 26 de juliol i del 29 de juliol al 9 d’agost. Durant la primera quinzena va haver-hi un total de 260 xiquets i xiquetes, al llarg de la segona, 266, mentre que durant la tercera han sigut 172. Els xiquets i xiquetes han estat distribuïts entre el CEIP Eduardo Martínez Ródenas, per als alumnes més menuts i sense servei de menjador, i el CEIP Àngel Esteban, per a alumnes de totes les edats amb servei de menjador inclòs. Pel que fa a les xifres del servei de menjador, al llarg de la primera setmana el van utilitzar 96 alumnes, durant la segona, 106, mentre que al llarg de la tercera han estat 85.

Durant els tres torns, l’alumnat ha dut a terme tot tipus d’activitats: jocs d’aigua, manualitats, murals, dinàmiques, jocs d’equip, danses, etc. A més, al llarg de les tres quinzenes s’han fet diverses excursions al Mucbe, al Museu dels Mariners i a veure pel·lícules de cine que s’han projectat a l’Auditori Pedro Mercader.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, ha remarcat que «el balanç d’enguany és absolutament positiu» i ha destacat «la necessitat d’apostar per aquest tipus de serveis per tal d’afavorir la conciliació laboral i familiar durant els períodes de vacances».

Directe