La visita dels Gegants al Castell de Morella engega la Setmana de la Joventut

Espectacles infantils, tallers, cinema a la fresca i la fase final del futbito omplin l’agenda des del 3 fins al 10 d’agost

La ciutat de Morella ha celebrat aquest matí el Festival infantil amb els Gegants al Castell amb una elevada participació. Així, aquest acte ha donat inici a la Setmana de la Joventut, la qual compta amb una gran quantitat d’activitats per a les xiquetes, xiquets i joves de Morella. A més, aquest festival és un dels actes de celebració de la visita 1 milió al principal monument de la ciutat, ja que s’ha arribat a aquesta fita l’any 2019.

La regidora de Joventut, Judit García, ha destacat que “l’agenda de la Setmana de la Joventut està pensada per acollir activitats per a diferents edats. Així, infància i joventut tenen una setmana dedicada amb gran varietat de tallers o espectacles”. L’edil ha explicat que “les activitats s’allarguen des del 3 d’agost fins al 10 amb jocs, exposicions, espectacles i activitats esportives”. Ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a disfrutar de l’agenda de la Setmana de la Joventut a Morella i de l’agost en general”. Finalment, Judit ha remarcat “l’elevada participació que ha tingut l’acte principal d’avui amb molta gent des de l’eixida dels Gegants a l’ajuntament fins a l’interior del Castell”.

Programació de la
Setmana de la Joventut

La Setmana de la Joventut a Morella està centrada en les xiquetes, xiquets i joves. Així, durant uns dies les activitats de tot el dia són variades i destinades a les diferents edats de la joventut morellana.

Els Gegants pujant al Castell, a El nostre estiu

Aquestes han començat avui amb la cercavila amb els Gegants de Morella fins al Castell com un dels actes de la celebració de la visita 1 milió al monument a les 12.00 hores. A més, a les 14.00 hores a la Plaça de Bous tindran lloc les Olimpíades cerveseres organitzades per les Quintes i Quintos 2019. El diumenge 4 d’agost, inauguració de l’exposició Fotos, fils i ferros de Miguel Bellés, Miguel Trillo i Stephanie de Leng a les Sales Gòtiques. El dilluns 5 d’agost s’inaugurarà l’exposició Morella 色 (Morella color) de Clara Milián Yamada amb el taller infantil Tècnica per a pintar amb aquarel·la a les 12.00 hores a la Llotja de l’ajuntament. El dimarts 6 d’agost la Plaça Colom albergarà Jocs al Quadrat a càrrec de La Tribu Juganera de matí a partir de les 11.00 hores i a la vesprada a les 16.00 hores. A més, hi haurà activitats al Casal Jove amb el taller Ens fem Tatoos a les 16.30 hores i contacontes Cuentos en violeta a les 18.00 hores a la Plaça Colom. La nit se celebrarà una de les semifinals del XXXI Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella a les 22.00 hores del campionat juvenil i a les 23.00 hores el d’adults.

El dimecres 7 d’agost tindrà lloc el taller PINEO Fem xapes! A les 12.00 hores a la Plaça Colom i a la vesprada al Casal Jove Trail fotogràfic. El dijous, Scape Room al Casal a les 16.30 hores i al Centre Jove Taller de cuina infantil. A la nit, cinema a la fresca amb la pel·lícula Perdiendo el este. A la nit, l’altra semifinal del torneig de futbol sala a partir de les 22.00 hores. El divendres 9 d’agost, Festa de l’aigua! Al Casal Jove a les 12.00 hores. El dissabte 10 d’agost se celebrarà l’acte de cloenda infantil de la Setmana de la Joventut amb inflables i festa de l’escuma a l’exterior de l’Espai Firal i les finals del Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella. A les 17.00 hores la juvenil i a les 19.00 hores la d’adults. Finalment, l’Espai Firal acollirà la festa d’aquest torneig amb l’orquestra Pompeya i discomòbil Ado.

Directe