Del 3 fins al 10 d’agost, Morella prepara la Setmana de la Joventut amb moltes activitats

La Pobla d’Alcolea celebra les seues festes del 2 al 4 d’agost amb la germanor característica

Taller de pintar samarretes de l'edició 2016 de la Setmana de la Joventut

Morella està preparada per a començar la intensa activitat del mes d’agost. D’aquesta manera, el dissabte 3 d’aquest mes s’engega la Setmana de la Joventut, la qual s’allargarà fins al dissabte 10. Així, els i les joves de Morella seran els protagonistes durant la primera setmana del més amb activitats infantils, cinema a la fresca i la fase final del XXXI Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella entre els actes més destacats.

La regidora de Joventut, Judit García, ha destacat que “l’agenda de la Setmana de la Joventut està pensada per acollir activitats per a diferents edats. Així, infància i joventut tenen una setmana dedicada amb gran varietat de tallers o espectacles”. L’edil ha explicat que “les activitats s’allarguen des del 3 d’agost fins al 10 amb jocs, exposicions, espectacles i activitats esportives”. Finalment ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a disfrutar de l’agenda de la Setmana de la Joventut a Morella i de l’agost en general”.

Programació de la
Setmana de la Joventut

La Setmana de la Joventut a Morella està centrada en les xiquetes, xiquets i joves. Així, durant uns dies les activitats de tot el dia són variades i destinades a les diferents edats de la joventut morellana.

Aquestes comencen el dissabte 3 d’agost amb la cercavila amb els Gegants de Morella fins al Castell com un dels actes de la celebració de la visita 1 milió al monument a les 12.00 hores. A més, a les 14.00 hores a la Plaça de Bous tindran lloc les Olimpíades cerveseres organitzades per les Quintes i Quintos 2019. El diumenge 4 d’agost, inauguració de l’exposició Fotos, fils i ferros de Miguel Bellés, Miguel Trillo i Stephanie de Leng a les Sales Gòtiques. El dilluns 5 d’agost s’inaugurarà l’exposició Morella 色 (Morella color) de Clara Milián Yamada amb el taller infantil Tècnica per a pintar amb aquarel·la a les 12.00 hores a la Llotja de l’ajuntament. El dimarts 6 d’agost la Plaça Colom albergarà Jocs al Quadrat a càrrec de La Tribu Juganera de matí a partir de les 11.00 hores i a la vesprada a les 16.00 hores. A més, hi haurà activitats al Casal Jove amb el taller Ens fem Tatoos a les 16.30 hores i contacontes Cuentos en violeta a les 18.00 hores a la Plaça Colom. La nit se celebrarà una de les semifinals del XXXI Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella a les 22.00 hores del campionat juvenil i a les 23.00 hores el d’adults.

El dimecres 7 d’agost tindrà lloc el taller PINEO Fem xapes! A les 12.00 hores a la Plaça Colom i a la vesprada al Casal Jove Trail fotogràfic. El dijous, Scape Room al Casal a les 16.30 hores i al Centre Jove Taller de cuina infantil. A la nit, cinema a la fresca amb la pel·lícula Perdiendo el este. A la nit, l’altra semifinal del torneig de futbol sala a partir de les 22.00 hores. El divendres 9 d’agost, Festa de l’aigua! Al Casal Jove a les 12.00 hores. El dissabte 10 d’agost se celebrarà l’acte de cloenda infantil de la Setmana de la Joventut amb inflables i festa de l’escuma a l’exterior de l’Espai Firal i les finals del Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella. A les 17.00 hores la juvenil i a les 19.00 hores la d’adults. Finalment, l’Espai Firal acollirà la festa d’aquest torneig amb l’orquestra Pompeya i discomòbil Ado.

Festes de
La Pobla d’Alcolea

El cap de setmana del 2 al 4 d’agost La Pobla d’Alcolea (La Pobleta) celebra les seues festes. Així, durant tot el cap de setmana hi haurà activitats festives i de germanor com és característic en aquesta població. Així, concursos de truites, balls populars, dinars de germanor, concurs de morra i el tradicional Ball i dansa del Pastor són algunes de les principals activitats d’aquestes festes.

Directe