La Residència Sant Joan Baptista se certifica en qualitat

Aquests certificats s'han lliurat a Madrid, en un acte al que van acudir tots els Equips Directius de Consolació

La Residència Sant Joan Baptista se certifica en qualitat

Tots els Centres per a Persones Majors que les Hnas. de Ntra. Sra. de la Consolació tenen a Espanya, entre els quals es troba la Residència Sant Joan Baptista, han rebut la Certificació en qualitat. Això suposa “un compromís en una millor gestió en les diverses àrees de les residències que repercuteix directament en una millora de la qualitat de vida i de l’atenció a les persones majors”, segons fonts del centre.

La Congregació de Hnas. de Ntra. Sra. de la Consolació “va assumir aquest repte confiada en la seua capacitat de compliment de la rígida normativa que regula aquests certificats de qualitat als quals, a més, s’afegeix el carisma d’aquestes religioses consistent a portar consol a malalts, persones majors, nens i a qualsevol altres necessitats” emprant paraules de la seva fundadora, Santa Mª Rosa Molas.

Aquestes certificacions “confirmen el compromís dels Centres de la Consolació amb l’Excel·lència, realitza una revisió del sistema de gestió i duu a terme una avaluació independent per a acreditar la seva conformitat amb aquesta excel·lència i l’acompliment dels requisits que s’han de complir per a garantir la qualitat dels serveis prestats a les persones majors i persones en situació de dependència”.

Aquests certificats s’han lliurat a Madrid, en un acte al que van acudir tots els Equips Directius juntament amb l’Equip de Titularitat i representants de la consultoria Itecnia, on es va recalcar de forma especial la vinculació que té aquest procés de certificació en qualitat amb el desenvolupament i concreció operativa de la Missió, Visió i Valors, definits en la Carta d’Identitat dels Centres per a Persones Majors de la Consolació.

Aquests centres, dirigits per les Germanes de la Consolació, tenen com a principal finalitat “consolar, acompanyar i cuidar a les persones majors de la nostra societat, procurant potenciar i mantenir en elles les capacitats que tot ésser humà posseeix fins al final de la vida”, tal com aquesta Congregació porta fent des de fa més de segle i mig.

Directe