Cultura, agricultura i ramaderia en la Fira de Sant Pere d’Albocàsser

Un esdeveniment que combina el caràcter agropecuari amb la cultura i la tradició

Cultura, agricultura i ramaderia en la Fira de Sant Pere d’Albocàsser

Albocàsser viu aquest cap de setmana la tradicional Fira de Sant Pere, un esdeveniment que combina el caràcter agropecuari amb la cultura i la tradició.

Durant la jornada inaugural d’ahir van ser centenars els que van visitar el municipi per a gaudir de la Fira. Diferents activitats com el taller de pintura ràpida, II Converses a l’Ermitori, la visita interpretativa al conjunt de Grisalles de Sant Pau, el taller ‘de pilotes del tio Picarro’ o l’actuació de Quart Creixent van ser molt ben acollits entre els assistents. La jornada va acabar amb un sopar i festa.

En la jornada de hui es pot visitar de 11h a 20h l’exposició fotogràfica organitzada per la Penya Taurina. A més, a les 12h hi ha hagut una nova edició del taller de ‘pilotes del tio Picarro’. A la vesprada arribarà l’esperada actuació de La Muixaranga La Plana a les 17.30h i el bureo amb la rondalla de Vilar de Canes. La clausura de la Fira serà a les 21h.

Directe