Albocàsser s’endinsa en la Fira de Sant Pere

Entre altres activitats hi ha les 2ones Converses a l’Ermitori organitzat per Camins dels Càtars i l’Assegador

Albocàsser s’endinsa en la Fira de Sant Pere

Albocàsser ha començat aquest matí amb la celebració de la tradicional Fira de Sant Pere que té lloc hui i demà. D’aquesta forma, després del muntatge ahir de la Fira, el recinte ha obert les seues portes a les 10h. La inauguració oficial per part de les autoritats ha sigut a les 12h. A més, de 10h a 14h s’ha pogut gaudir d’un taller de pintura ràpida sobre l’entorn de Sant Pau i a les 12.30h ha donat començament de les 2ones Converses a l’Ermitori organitzat per Camins dels Càtars i l’Assegador. A les 13.15h hi ha hagut una visita interpretativa al conjunt de Grisalles de Sant Pau i simbologia herètica de les pintures.

Aquesta vesprada l’activitat continuarà amb l’actuació de Quart Creixent a les 18h i el taller ‘de pilotes del tio Picarro’ organitzat per l’Assegador de 18h a 19h. La jornada de hui acabarà amb un sopar i ball organitzats per la Penya Taurina.

Demà les 12h donarà començament una nova edició del taller ‘de pilotes del tio Picarro’. A les 17.30h actuarà La Muixaranga La Plana a la qual seguirà el bureo amb la rondalla de Vilar de Canes. La cloenda de la Fira serà a les 21h.

Cal assenyalar que els dos dies, de 11h a 20h, es podrà visitar l’exposició fotogràfica de la Penya Taurina.

Directe