Morella constitueix el Consell de Festes i involucra a totes les associacions

L’objectiu d’aquesta iniciativa és tindre noves propostes per a les festes del 2019 i millorar-les de cara a les de l’any 2020

Morella va celebrar anit una reunió amb les associacions del poble per a constituir el Consell de Festes. Aquest projecte té l’objectiu de fer unes Festes d’Agost més participatives, així com avaluar-les entre totes i tots de manera que es cree un nou projecte de festes de cara a l’any 2020. A més, també es van traslladar propostes i activitats per a les festes d’este 2019 i la intenció que s’organitzen activitats durant tot l’any. D’aquesta manera, es tracta d’un projecte que busca millorar les festes de cara al futur.

La reunió va comptar amb la participació de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Festes, Rocío Querol, el regidor de Participació de la Ciutadania, Jose Manuel Rodrigo, i la regidora de Tradicions, Malú Blasco, així com representants de diferents col·lectius i associacions com de La Rondalla de Morella, el Morella F. C., Quintos i Quintes, l’Associació dels Jubilats, el Gremi de la Joventut, Asetmico, Penya el Bou, Club Bàsquet Femení Morella, Piñofijo, Associació Musical Mestre Candel i Societat Esportiva Espemo.

Rhamsés ha destacat que “la formació del Consell de Festes té la intenció de valorar les festes de la ciutat i crear un projecte de futur per a millorar-les i que tinguen més participació”. També ha remarcat “Morella compta amb una intensa agenda d’activitats durant el mes d’agost, de manera que amb el Consell de Festes volem que aquestes siguen més atractives per al públic i, per tant, més participatives”. L’edil ha explicat que “aquesta reunió ha sigut molt positiva, ja que s’han aportat noves idees, s’han proposat activitats per a aquestes Festes d’Agost”. A més, Rhamsés ha comentat que “no es tracta sols del mes d’agost, sinó d’incentivar les activitats per a tots, i especialment de la gent jove, durant tot l’any”. Finalment, ha afegit que “en aquesta primera reunió hem convocat a les associacions, però que aquest consell està obert a totes les persones interessades a aportar idees i organitzar activitats”.

Directe