Vilafranca enceta les nits de Cinema a la fresca

La Plaça de Bous albergarà la projecció de 3 pel·licules

Torna ‘Cinema a la Fresca’ a Vilafranca. Una iniciativa impulsada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i que es desenvolupa durant l’estiu a la Plaça de Bous vilafranquina. Un espai ideal per dur a terme aquesta projecció a les caloroses nits d’estiu i que en aquesta oportunitat es desenvoluparà durant tres dijous, dos del mes de juliol i el primer d’agost. La Plaça de Bous de Vilafranca esperava l’arribada dels espectadors amb unes quantes cadires al mateix rotgle i evidentment amb una gran graderia que albergava a la major part del públic presents,. En aquesta oportunitat s’escollia la pel·lícula ‘Campeones’ dirigida per Javier Fesser i que aconseguia 3 Premis Goya en 2019 entre altres distincions i va representar Espanya als Premis Óscar de Hollywood.

Després d’una espectacular onada de calor, la nit escollida per a la pel·lícula ‘Campeones’ no va ser precisament la millor. Encara que s’estava molt bé a la Plaça de Bous de Vilafranca, corria el ventet i molts espectadors van acudir amb jaqueta per veure la pel·lícula. Des de l’Ajuntament també es volen programar activitats fora dels caps de setmana.

Anna Querol és tècnica de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Per dur a terme les projeccions de ‘Cinema a la Fresca’ es contacta amb una empresa especialitzada en aquest tipus d’actes. Es compta amb diferents opcions i també amb la possibilitat de projectar pel·lícules que aporte el propi organitzador, com va ser el cas d’aquest dijous amb ‘Campeones’.

Gran entrada a la Plaça de Bous de Vilafranca per assistir a la projecció de ‘Campeones’ amb ‘Cinema a la Fresca’. Una iniciativa que agrada al públic vilafranquí tal i com es va poder apreciar aquest dijous ja que entre 200 i 300 persones es van donar cita en aquesta primera projecció de l’estiu.

Directe