Un accident deixa inservible la benzinera de Forcall

Es van veure implicats dos camions i un vehicle, tot i que no es va caldre lamentar cap ferit

Un accident deixa inservible la benzinera de Forcall

Un accident deixa sense benzinera diversos pobles de la comarca dels Ports. L’ensurt es va produir divendres a la vesprada, en la benzinera ubicada al municipi de Forcall situada al km 12,4 a la CV-14 que uneix Morella amb Sorita, quan un vehicle es va sortir de la calçada.

Segons fonts pròximes, el vehicle circulava en direcció Sorita i va intentar avançar dos camions, però no va acabar la maniobra al veure que un d’ells estava realitzant un gir per entrar en la benzinera. Per evitar una col·lisió amb el vehicle pesat, el conductor del turisme va donar una forta volantada entrant així, a les instal·lacions, arrasant els sortidors i deixant-la inservible.

Josep Fuster és veí de Portell

Tot i que no ha hagut ferits, l’accident ha deixat sense servei a molts municipis de la comarca com La Mata, Villores, Palanques o Sorita.

Els veïns de Forcall i dels pobles del voltant lamenten la situació i asseguren que és molt greu ja que, en un llarg tram d’aquest vial no hi ha un altra estació de servei.

Amb la benzinera de Forcall completament inservible, els veïns i visitants d’aquesta zona hauran d’anar o bé a la de Morella, situada a uns 12KM aproximadament, o a les més pròximes de la província de Terol, a Cantavella . Els temps estimat perquè tot torne a funcionar amb normalitat és d’un més aproximadament.

Directe