Les banderes blaves ja onegen a les platges del Morrongo i la Caracola

Es reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de les platges

Les banderes blaves ja onegen a les platges del Morrongo i la Caracola

Des de primera hora d’avui, les platges del Morrongo i la Caracola ja llueixen les banderes blaves atorgades per la Fundació d’Educació ambiental (FEE) que es van anunciar el passat 7 de maig. Aquesta distinció reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de les platges. Aquestes dos platges urbanes, que ja estan a ple rendiment, són un dels principals atractius turístics de Benicarló, juntament amb les platges naturals de la Mar Xica o el Fondalet i les platges per a gossos del Barranquet i Aiguadoliva.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, acompanyada del regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, i de la reina de les Festes i dames de la Cort d’Honor, ha estat l’encarregada de posar en valor la importància de les banderes blaves, «uns distintius —ha dit— que ens atorguen un plus de qualitat i que han estat possibles gràcies al treball en equip tant de la Regidoria de Turisme com de les àrees de Medi Ambient i d’Obres i Serveis».

Cardona ha anunciat que els serveis de les platges es complementaran amb altres activitats com la Biblioplatja o activitats esportives i lúdiques. «Tenim una idea molt clara —ha subratllat la regidora— que és potenciar la qualitat de l’oferta turística, no només de les platges, sinó també de tota l’oferta gastronòmica, cultural i de serveis que tenim a Benicarló».

Isabel Cardona ha recordat la importància de complir la normativa d’ús de les platges i ha volgut fer una crida a la ciutadania per a cuidar i mantindre les platges en bon estat. «Tal i com va dir recentment el director general de Turisme, Francesc Colomer, —ha citat la regidora— les platges són una de les grandeses de la Comunitat Valenciana però són també espais de socialització que creen vincles emocionals i, per tant, cal estimar-les i cuidar-les entre tots».

Directe