Dolces Cançons ofereixen el concert d’estiu

L'Associació Cultural ha comptat també amb la incorporació de nous membres com ja és habitual cada any

Video Thumbnail
Concert d'estiu de Dolces Cançons
Gran rebuda al concert de l'associació vilafranquina

L’Associació Cultural Dolces Cançons va oferir diumenge el seu tradicional concert d’estiu a la Sala Carles Pons de Vilafranca. Una actuació que va omplir per complet la sala i on van oferir amb un repertori bastant variat, fins i tot, amb noves cançons preparades per l’ocasió, sempre adequades al públic assistent.

A més de les noves peces musicals, Dolces Cançons ha comptat també amb la incorporació de nous membres com ja és habitual cada any.

Fa vàries setmanes, el grup ja havia participat en la inauguració de la Capital Cultural Valenciana 2019, sent ja part important l’agenda cultural de Vilafranca i de la qual es mostraven orgullosos de participar.

Després d’un breu parèntesi el grup Dolces Cançons ha tornat a les actuacions aquest any 2019 i ja te’n ment pròxims concerts per al futur.

Un bonic espectacle que amb les guitarres, llaüts i bandúrries va comptar amb una gran rebuda per part dels veïns i veïnes del municipi i que ja consolida tant l’Associació, com l’acte en el calendari estiuenc de Vilafranca.

Directe