Olocau arranca la unitat de conciliació familiar

Els més menuts tenen un lloc on estar atesos mentre els pares treballen

La població d’Olocau del Rei compta amb una de les unitats de conciliació familiar de la Diputació de Castelló per a l’estiu i el pròxim curs acadèmic. Aquesta fórmula, que forma part del pla “repoblem” de l’ens provincial ofereix un servei d’escola infantil durant aquests mesos d’estiu com a pas previ a estar durant el proper curs escolar.

A Olocau aquest espai permet als més menuts de la localitat passar un bon matí mentre els pares treballen. Els xiquets realitzen activitats adaptades a la seva edat i desenvolupen rutines i hàbits. Tot això mentre aprenen jugant.

A més de servir com a ferramenta de conciliació per a les famílies, aquest espai també ajuda amb el període d’adaptació dels alumnes de cara al futur curs escolar. La unitat de conciliació porta funcionant dues setmanes i de moment pareix que els xiquets s’ho passen d’allò més bé.

Olocau del Rei és una de les 10 poblacions de la província que compta amb aquest servei que ofereix la Diputació de Castelló. Ares del Maestrat o Catí són alguns dels pobles que també tenen aquest servei.

Directe