La Gent Gran aprèn a fer fotos amb el mòbil i descobreixen el Morelladon

Dins de les Jornades de la Gent Gran que s'estan desenvolupant durant aquesta setmana

Dins de les Jornades de la Gent Gran, organitzades per l’Ajuntament de Morella, tots aquells que han volgut han pogut participar d’un curs per aprendre a realitzar fotografies amb el mòbil. Aquest taller es realitza en dues sessions i els alumnes aprenen els fonaments de l’ús de la càmera del mòbil, tant per a fer fotografies com vídeos.

Actualment quasi tot el món ha incorporat els smartphones a la seva vida diària. Per als més majors aquests aparells són encara un poc estranys, al no ser natius digitals, però de seguida li troben el punt. Així, els alumnes no soles aprenen a fer fotografies o vídeos, també obtenen nocions sobre l’edició dels arxius o el seu emmagatzemament.

Els records capturats en les fotografies són valuosos per a tothom i la gent gran de Morella podrà continuar fent els seus amb la tecnologia més puntera.

Visita guiada al
Morelladon & Cia

En el marc de les jornades de la Gent gran de Morella veïns del poble també han pogut visitar l’exposició Morelladon & Cia ubicada al convent de Sant Francesc. Aquesta visita ha estat conduïda pel paleontòleg Jose Miguel Gasulla i els més majors del poble han pogut conèixer de primera má aquesta part del patrimoni local.

Amb aquesta visita la gent gran s’ha involucrat en una part de la cultura i el patrimoni que potser era més desconeguda per a ells. Els veïns han gaudit i conegut els secrets del dinosaure morellà.

Durant aquestes visites, a més d’explicar les característiques dels diferents fòssils que estan en l’exposició també es pretén fer veure a la gent que tot surt del mètode científic i que els errors que es puguin cometre ajuden a avançar la ciència. En aquest sentit, els veïns de Morella presents s’han mostrat com un públic agraït i entenedor de la situació que travessa la paleontologia.

En l’exposició Morelladon & Cia es pot visitar el corpori del dinosaure autòcton a més de les seues restes conservades i les d’altres dinosaures i animals que van conviure amb ell.

Les Jornades de la Gent Gran continuen en diferents activitats sempre que l’onada de calor ho permeta.

Directe