Es suspèn la rogativa de la Gent Gran per l’onada de calor

Fins i tot a zones com Els Ports les temperatures són altes i cal prendre precaucions

Es suspèn la rogativa de la Gent Gran per l’onada de calor

A causa de l’onada de calor a Morella s’ha ajornat la Rogativa de la dels Jubilats i Jubilades per al dissabte 6 de juliol. Així, les recomanacions per aquesta són beure abundant aigua o sucs naturals sense esperar a tindre set, prendre dutxes d’aigua fresca, portar roba fresca, usar calçat fresc, evitar l’ús d’aparells que produïsquen calor, estar en les zones més fresques de la casa, evitar eixir al carrer o realitzar esforços en les hores centrals del dia.

A més no s’han de fer menjars pesats o molt calens, les persianes han d’estar baixades, no obrir les finestres quan la temperatura exterior siga més alta, evitar el cotxe en les hores de més calor i no deixar mai a xiquets, ancians o discapacitats dins dels vehicles.

Directe