Benicarló reivindica el dret a la diversitat sexual

L’Ajuntament celebrat el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI amb diverses activitats

Benicarló ha commemorat el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb la lectura d’un manifest per part de representants dels quatre grups polítics amb representació municipal. El 1r tinent d’Alcaldia, Ilde Añó, la regidora de Serveis Socials, Gemma Cerdá, el regidor del PP Juan Antonio Mañá, el regidor de Ciudadanos José María Compte i la regidora de Compromís Marta Escudero han llegit el document on s’ha ratificat la necessitat d’invertir en polítiques en favor de la diversitat sexual i la no-discriminació de les persones per la seua orientació sexual o identitat de gènere.

El manifest també ha refermat el compromís de l’Ajuntament en donar suport de manera activa a l’associacionisme LGTBIQ+ i en garantir la igualtat de tracte i d’oportunitats. L’acte també ha servit per condemnar qualsevol forma de violència, tant física com verbal, d’humiliació o de menyspreu que tinga com origen l’orientació sexual o la identitat de gènere.

La tercera edició de ‘Bategant Resistències’ continua avui a les 18.00 hores amb la xarrada presentació sobre la Llei integral d’identitat de gènere de la Comunitat Valenciana, amb la participació d’Àlec Casanova, secretari general de LAMBDA València. Més tard, a les 20.00 hores, tindrà lloc l’espectacle de dansa amb Nia Torres, amb la presentació de l’obra De)Formadxs sobre la formació de la consciència del cos. A les 20.30 hores, amb el concert de música «Rap en femení» de Nia Torres i Bren, es tancarà el cicle.

Directe