Pintors castellonencs es reuniran en les jornades d’Ares

La tercera edició d'aquesta proposta formativa serà del 28 al 30 de juny

Una imatge d'arxiu de les Jornades pictòriques

El paisatge com a referent plàstic és la temàtica, un any més, de les Jornades pictòriques a Ares del Maestrat. En aquesta tercera edició pintors professionals i estudiants de Belles Arts es tornaran a trobar a la localitat de l’Alt Maestrat per a treballar el seu art. Les jornades es desenvoluparan del 28 al 30 de juny.

Teoria, pràctica i reflexió sobre les pintures marcaran la dinàmica diaria. Així l’horari previst és d’11h a 14h i de 17h a 20h. El professor Vicent Varella s’encarregarà d’orientar el treball creatiu, impartir les sessions teòriques i coordinar els debats. També orientarà i assessorarà el treball dels participants in situ realitzant un recorregut per les diferents ubicacions triades. El bon ambient i la camaraderia han estat l’essència de les edicions anteriors.

Les jornades estan organitzades per Icona Estudi amb el patrocini de l’Ajuntament d’Ares del Maestrat i la Diputació de Castelló.

Directe