El benassalenc Jesús Monterde exposa a Argentina

Les seues instantànies s'inclouen en una mostra del panorama recent de la fotografia espanyola

El benassalenc Jesús Monterde exposa a Argentina

El fotògraf de Benassal Jesús Monterde exposa a Argentina al costat d’altres cinc fotògrafs espanyols. Les seues instantànies es podran visitar a Buenos Aires dins de l’exposició: “Un cierto panorama: reciente fotografía de autor en España”. La inauguració tindrà lloc divendres que ve al matí.

Bego Antón, Elisa González, Teo Barba, Jon Cazenave i Bernardita Morello són els autors que, juntament amb Jesús Monterde, mostren els seus projectes integrals a les sales. A més un segon espai recull l’obra d’altres 48 artistes en format audiovisual. L’exposició inclou diversos formats, llenguatges, concepcions i recursos.

Aquesta iniciativa s’emmarca en BIENALSUR, i compta amb el suport de la Col·lecció CA2M Centre d’Art Dos de Mayo de la Comunitat de Madrid, l’Ambaixada d’Espanya a Argentina, l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) i el Centre Cultural d’Espanya a Buenos Aires.

Directe