Les festes del barri de Sant Joan ja poden fer servir l’església

És la festa que obri l'estiu a la ciutat de Morella

Les festes del barri de Sant Joan ja poden fer servir l’església

El canvi d’estació i l’arribada de l’estiu porten les festes del barri de Sant Joan, una celebració d’amics i veïns que any rere any mantenen viva la tradició.

Aquesta festivitat té cura de grans i de menuts i proposa moltes activitats per a totes les edats. Els actes realitzats s’han desenvolupat amb normalitat.

La tradició de les festes de Sant Joan passa de grans a menuts i cada any s’apropa algun jove a tirar una mà. La missa de Sant Joan ha reunit a molta gent, ja que després de molts anys s’ha pogut realitzar a l’església del barri.

Edgar García és veí del barri

La processó ha passat pels carrers del barri, que no solen veure aquests actes, ja que estan allunyats del carrer principal. A l’acte no ha faltat la banda de música ni els farolets.

Les festes de Sant Joan atrauen molts veïns i visitants de Morella, ja que podria dir-se que és la primera festa de l’estiu. Així, per als estudiants i molts joves de la ciutat aprofiten per sortir a fer un tomb i participar de la festa i de la torrà de xoriços nocturna.

Una altra tradició particular d’aquestes festes és que el dilluns de matí apareguen les macetes dels veïns a la costa de Sant Joan, almenys d’aquells que hagin sigut prou despistats per a no recordar-ho.

Directe