La piscina municipal obri les portes després de les obres de millora

Ara és menys profunda, amb el que es millora la temperatura i es redueix el consum d'aigua

La Piscina Municipal de Morella ha estrenat el seu renovat aspecte aquest dissabte amb un dia de portes obertes per a tot el públic. Així, els primers banyistes de l’any ja han pogut apropar-se a la zona esportiva de la localitat per tastar l’aigua.

Gaudir de la piscina municipal és molt senzill. D’11 del matí a 8 de la vesprada cada dia fins al setembre. Els preus d’accés són de 2.50€ per a menors de 14 anys, 3 euros per als xiquets que tenen entre 15 i 17 anys o els jubilats i 3.50 per als adults. Els abonaments estan disponibles a l’oficina de turisme amb preus de 25, 30 i 35 euros. A més, com a novetat, qui vulgue adquirir també l’abonament per a la piscina de la Fàbrica Giner ho pot fer a un preu reduït amb el carnet de la piscina municipal.

La Piscina Municipal de Morella ha sigut reformada durant aquest darrer any per a fer-la menys profunda, fet que permet reduir el consum d’aigua així com aconseguir una temperatura més temperada. Una altra de les principals raons ha sigut fer l’espai més adient per a xiquets i gent major, que es trobaven en dificultats a l’anar a les zones més profundes.

Directe