La piscina de Forcall ja ha obert les seues portes

Per tal de dinamitzar l'estiu forcallà, s'aniran programant diverses activitats fins setembre

La piscina municipal de Forcall ha obert les seues portes aquest cap de setmana per a que tots els veïns i veïnes de la localitat. El calor ja es va notant a la comarca i la piscina és un bon espai per a combatir-lo i poder refrescar-se.

Tot i que anys anteriors l’obertura d’aquest espai s’havia endarrerit per alguns problemes detectats en infraestructura. Enguany, els treballs de manteniment i control de la instal·lació s’han realitzat abans i s’ha pogut obrir en acabar els xiquets l’escola.

La piscina compta amb diverses obres d’anys anteriors per a millorar-la, com la impermeabilització d’aquesta per a controlar les fuites d’aigua.

Com cada any, el control de les aigües corre a càrrec d’una empresa externa que a més s’encarrega de contractar al socorrista. Per una altra banda, la gestió del bar va sortir a licitació pública, on es van presentar dues persones. Finalment, una jove del poble és qui s’encarregarà d’aquest servei.

Per tal de dinamitzar l’activitat de la piscina, i que no només siga un espai de bany, sinó també d’oci, es pretén realitzar diferents activitats per a tots els públics durant aquests mesos.

L’ajuntament de Forcall és qui s’encarrega de la venda de les entrades i dels abonaments, i es podran comprar a la mateixa piscina.

Directe