“El Señor Badanas” arriba amb èxit a Morella

Aquest proper dissabte 29 de juny a les 18.30 hores hi ha programada una nova funció

“El Señor Badanas” arriba amb èxit a Morella

“El señor Badanas”, de Carlos Arniches, és el nou èxit del grup de teatre local Deixa’t estar de Romanços. Després de l’estrena en el cap de setmana del Corpus, aquest proper dissabte 29 de juny a les 18.30 hores hi ha programada una nova funció. Aquest teatre es realitza amb caràcter solidari i amb allò que es recapte de les entrades es col·labora amb l’ONG Youcanyolé.

A més, l’ajuntament de Morella ha anunciat que millorarà el Teatre Municipal amb diferents actuacions en l’escenari d’aquest amb l’ajuda de la Conselleria de Cultura, les quals començaran a la tardor. La regidora de Cultura, Rocío Querol ha explicat que “la intervenció està centrada en la zona de l’escenari de manera que es millora la tarima d’aquest, així com canviaran focus i es millorarà l’equip de so”.

Així, aquesta intervenció és una segona fase després de les obres de millora i pintura que es van realitzar al setembre de 2016. La nova intervenció millorarà la il·luminació de l’escenari, així com el so.

Directe