Els veïns preparen les festes de Sant Joan

Destacant el ball popular amb la torrada de xoriços i cansalada al voltant de la foguera

Els veïns i veïnes del barri de Sant Joan preparen la seua tradicional festa que marca el solstici d’estiu. Així, aquesta compta amb diferents activitats programades durant tot el dia entre les quals destaca el ball popular amb la tradicional torrada de xoriços i cansalada.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “la nit de Sant Joan a Morella és una festa tradicional que s’encarreguen d’organitzar els veïns i veïnes del barri”. L’edil ha explicat que “hi ha activitats programades per a tot el dia i per a tots els públics de manera que tots i totes puguem gaudir d’aquesta festa el dissabte”.

Així, Rocío ha aprofitat per a “agrair l’esforç d’aquest barri per mantindre i organitzar les seues festes cada any que són una cita marcada al calendari morellà, la qual marca l’inici de l’estiu”.

Directe