L’escola de música de Morella celebra les seues audicions

Per tal d'acabar el curs, els joves músics han mostrat els seus progressos

Els alumnes de l’escola de música de Morella han realitzat les audicions de fi de curs al Teatre Municipal de Morella davant d’un nombrós públic que ha estat molt atent a les peces que els músics més joves de Morella oferien.

D’un en un o en grups de diferent mida els xiquets han interpretat diferents peces musicals d’èpoques ben diferents. Així, les diferents disciplines que es poden aprendre a l’escola de música s’han vist representades sobre l’escenari del Teatre Municipal.

En el futur, molts d’aquests joves entraran a formar part de les diferents associacions musicals de la localitat i actes com les audicions de l’escola de música permeten comprovar com el futur està en bones mans.

Directe