“Haití: Los espíritus en la tierra”, en fotos

L'exposició fotogràfica dels rituals vudús es podrà visitar fins al 30 de juny

Video Thumbnail
Morella acull l exposició Haití los espíritus de la tierra
Una recopilació de fotografies que mostren rituals vudús de la població d'Haití

Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella acullen l’exposició fotogràfica “Haití:Los espíritus en la tierra” que es podrà visitar fins al 30 de juny.

L’exposició del fotoperiodista Luis Alcalá del Olmo, emmarcada dins del festival Imaginaria, Fotografia en primavera. L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir que els productes culturals basats en la imatge fixa, tinguen cabuda en la programació cultural de les institucions públiques del territori en el qual l’UJI té una influència més immediata.

L’exposició «Haití: Los espíritus en la Tierra» recull una sèrie de fotografies en les quals es mostren diferents rituals vudús que practiquen els haitians. A més, l’exposició també compta amb fotografies de diferents moments que va viure la població haitiana durant el terratrémol de l’any 2010. Fotografies que mostren rostres, gestos, expressions i paisatges de la població d’Haití.

Directe