“Un viatge emocionant” a l’IES Vilafranca amb Aina Farias

La professora de l'institut i autora del llibre col·labora amb l'associació MEF-2C

Aina Farias, professora de l’IES Vilafranca i autora del llibre ‘Un viatge emocionant’ realitzava una exposició a les aules del centre educatiu explicant les seues sensacions al voltant de la publicació d’aquest llibre que compta a més amb una vessant solidària. En aquest treball, Aina Farias tracta qüestions de neuropsicologia al voltant de les emocions i participava en aquesta activitat a l’IES de Vilafranca dins de l’espai ‘Comboi de Lletres’.

Amb la venda dels exemplars de ‘Un viatge emocionant’ s’aporta una quantitat solidària amb l’associació MEF-2C, entitat dedicada a la lluita contra una malaltia rara que pateix Celia Vicente, xiqueta amb orígens a Vilafranca.

Aina Farias va poder conèixer el cas de Celia Vicente i a l’associació MEF-2C i decidia col·laborar amb ells amb la vessant solidària amb la que compta la seua publicació.

“Comboi
de lletres”

El llibre ‘Un viatge emocionant’ ha format part de l’espai ‘Comboi de Lletres’ que tots els dimarts es realitza a l’hora del pati a l’IES Vilafranca i del qual s’encarreguen els propis alumnes.

Després d’un curs amb aquesta iniciativa anomenada ‘Comboi de Lletres’, la valoració que es realitza des del professorat de l’IES és molt bona ja que s’ha aconseguit que la gestionen els alumnes que és el que es pretenia. Aquesta setmana li ha tocat el torn a la professora Aina Farias i el seu llibre ‘Un viatge emocionant’.

Directe