Recta final de les obres de la piscina de Morella

La Piscina Municipal obrirà el 22 de juny i la de la Fàbrica Giner el 15 de juny

Recta final de les obres de la piscina de Morella

Les obres de millora de la Piscina Municipal de Morella arriben a la seua fi en els pròxims dies. Així, l’actuació s’ha centrat a disminuir la profunditat del got, de manera que se solucionen també els problemes de pèrdua d’aigua que tenia. Avui l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, han visitat les obres per a veure’n el resultat. Cal recordar que aquest projecte es realitza amb les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és un projecte molt important per a Morella i millorar els serveis que tenim en la ciutat”.

L’edil ha explicat que “durant l’estiu, la Piscina Municipal és un espai molt sol·licitat per a passar el dia i combatre la calor, de manera que ha d’estar en les millors condicions”.

Rhamsés ha comentat que “el got de la piscina presentava alguns problemes de fuita d’aigua i s’han solucionat amb aquesta actuació, a més, la reducció de la profunditat també disminueix la quantitat d’aigua que s’ha d’emprar per a omplir-la”.

A més, durant el transcurs d’aquesta actuació, l’Ajuntament de Morella ha aprofitat per a realitzar el manteniment de totes les instal·lacions que componen la Piscina Municipal. Així, la piscina obrirà les portes el dissabte 22 de juny. També s’han realitzat els treballs de manteniment a la Piscina de la Fàbrica Giner, de manera que s’obrirà al públic aquest dissabte 15 de juny.

Nova pista
de pàdel

D’altra banda, la instal·lació de la nova pista de pàdel al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I està a punt de finalitzar i està previst que al mes de juliol estiga tot enllestit per a la pràctica d’aquest esport. Per poder realitzar aquests treballs en els diferents espais de la zona esportiva l’Ajuntament de Morella ha aportat fons propis a més de servir-se d’ajudes com els plans provincials o els fons eòlics per a realitzar una inversió que supera els 150.000€.

El pàdel és un esport cada cop més practicat i molta gent s’està sumant a aquesta nova moda. Així, els amants dels esports de raqueta tindran un espai a Morella per gaudir d’aquests jocs.

Directe