Morella mostra amb silenci el condol per l’assassinat de Beatriz a Alboraia

S'unien a les nombroses manifestacions de rebuig que s'han convocat a tota la Comunitat Valenciana contra aquests fets

Morella s’ha afegit a les mostres de condol que en tota la Comunitat Valenciana s’han produït pel darrer assassinat masclista. Amb el silenci s’ha condemnat l’assassinat de Beatriz en el terme municipal d’Alboraia. Indignació i rebuig per aquest nou crim.

Beatriz, tenia 29 anys. Aquest dilluns va ser assassinada a cutxillades per la seva parella sentimental. Després l’assassí es suïcidava.

Les persones presents en la placeta de l’ajuntament, s’unien a les nombroses manifestacions de rebuig que s’han convocat a tota la Comunitat Valenciana contra aquests fets, i per donar suport els seus familiars i amics.

Directe