Benassal viu el dia gran de Sant Cristòfol

Després d'un cap de setmana replet d'activitats i festejos en honor al sant

Benassal viu el dia gran de Sant Cristòfol

Després d’un cap de setmana replet d’activitats i festejos en honor a Sant Cristòfol, Benassal viu avui el dia gran del sant. Així les coses, l’esperada processó de la Romeria i la rècua fins a l’ermita de Sant Cristòfol ha començat a les 9.30h.

A mig camí, a l’ermita de Sant Libori a la Font d’en Segures s’ha cantat el ‘O vere deus’ i s’ha repartit cassalla i dolços. L’arribada a l’ermita de Sant Cristòfol ha sigut sobre les 12h.

Allí s’ha celebrat la missa en honor al sant, s’han cantat els gojos i s’ha repartit la prima. Una vegada de tornada al poble, a les 18h hi haurà un respons pels difunts i es cantaran els gojos. La festa de Sant Cristòfol acabarà amb el Ball Pla i els ritmes de la Banda de Música Font d’en Segures.

Directe