Cinctorres celebra el dia de la Penya Taurina

Una jornada plena d'actes taurins per a tots els aficionats

La penya taurina de Cinctorres celebrava aquest dissabte el seu dia amb una gran festa per a tots els seus socis. Una jornada marcada pels diferents actes taurins que es van fer durant el dia, on els més menuts també van poder gaudir d’un xiquiencierro al matí.

A la vesprada, tant els socis com els aficionats taurins d’altres localitats van poder gaudir del corro de vaques de la ramaderia de Fernando Machancoses de Xest. “Quiebros” i retalls dels més valents dels aficionats van fer gaudir a tots aquells que es van arrimar al recinte taurí per veure l’espectacle en un dia que el temps acompanya la festivitat. Inclús es nombroses ocasions es va poder veure les vaques saltant el banc. Amb aquesta festa la penya taurina de Cinctorres aconseguia sumar més socis tant del poble com d’altres poblacions veïnes.

La jornada continuava amb un descans i berenar per a tots els assistents que amenitzava el trio de flamenc, Rumba 13 que treia a ballar a la gent. Els actes de la penya taurina continuaven a la nit amb el bou embolat amb la participació dels emboladors de Villarluengo i una macro discomòbil al pavelló de festes.

Directe