La música i la cursa d’Autos Locos seran els protagonistes de la Fira de la Joventut

La cita, que s'ha presentat avui en roda de premsa, tindrà lloc el 22 de juny a la plaça de la Constitució

La regidora de Joventut en funcions, Susana Pérez, acompanyada per Mireia Mancheño i Toni López, en representació de la Coordinadora de Penyes, ha presentat la programació completa de la quarta edició de la Fira de la Joventut, que enguany se celebrarà el 22 de juny. L’actuació de Xavi Sarrià acompanyat de la banda El Cor de la Fera, serà una de les principals atraccions de la fira. El concert tindrà lloc a les 23.30 hores a la plaça de la Constitució i serà gratuït.

L’altre plat fort de la jornada serà la cursa d’Autos Locos que organitza la Coordinadora de Penyes. Els vehicles participants començaran a arribar a les 11.00 hores però no serà fins a 17.00 hores que arrancaran les curses. El recorregut començarà al carrer del Pintor Sorolla (davant del col·legi La Salle) i continuarà per Joan Carles I, Crist de la Mar, Pius XII i plaça de la Constitució. Durant el circuit hi haurà tres proves sorpresa que l’organització no ha volgut desvetllar per mantindre l’emoció fins al final.

Pel que fa a les normes de la cursa, destaca que cada vehicle haurà de ser espentat per 4 persones (necessàriament 2 xics i 2 xiques) i que caldrà portar obligatòriament casc protector.

Respecte del seguit d’activitats que tindran lloc durant tot el dia, destaca la Fira d’Entitats, que comptarà amb 39 participants, un showcooking a càrrec d’Anay Bueno, una exhibició de batukada amb l’associació Fenòmens, una exposició de Creu Roja sobre les persones migrants, un taller de clauers organitzat per Generacció i un torneig del conegut joc de cartes La Fallera Calavera. També es pintarà un mural solidari i s’ha programat un taller de microcurts impartit per Àlex Brau.

El punt i final a la jornada el posarà la ja tradicional Nit de Dj, que començarà a partir de la 1.00 de la matinada. Hi participaran els dj Clemente García, Joan Furió, Denis, Ferran Forés, Rusoni, Garden i, per tancar, Toni López, que oferirà una sessió en directe amb bateria i viola incloses.

Directe