Vilafranca i Morella reben dues exposicions de DipcasPhoto

Amb ‘Dies Gossos’ i ‘Haití: els espíritusen la terra’ respectivament

Hi ha mostres arreu de la província / FOTO: Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló impulsa l’activitat cultural en els municipis de la província aquests dies gràcies al seu cicle d’exposicions fotogràfiques DipcasPhoto. Com a part d’aquesta iniciativa que recorre tot el territori provincial, aquests dies es realitzen exposicions en els municipis de Sogorb, Vilafranca, Morella i Vistabella. Sense anar més lluny, en la Capella de la Mare de Déu de Gràcia de Sogorb ja ha tingut lloc l’exposició DipcasPhoto ‘La mirada dels altres’.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “a través de la consolidació d’aquest cicle hem pogut difondre el talent de desenes de fotògrafs i, al mateix temps, dinamitzar l’activitat cultural dels pobles de la nostra província”.

Un cicle que també es desenvoluparà fins al dia 8 a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca, amb l’exposició ‘Dies Gossos’ de Nacho Rosel. En aqueixes mateixes dates, DipcasPhoto portarà l’exposició One Night de Jordi Vercera a l’edifici polifuncional de Vistabella, i durant tot el mes a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella, amb l’exposició ‘Haití: els espíritusen la terra’ de l’artista Luis Alcalá de l’Olmo.

Directe