Morella es prepara per a la temporada de piscines amb un curset

Els aspirants a gestionar els espais han rebut formació sobre el seu manteniment

Morella es prepara per tornar a començar la temporada de piscines. Amb l’arribada de l’estiu, l’obertura de les piscines és una de les dates més esperades pels veïns de totes les edats. Enguany, tant la piscina Municipal com la de la Fàbrica Giner tornaran a estar a disposició dels morellans i visitants.

Perquè això sigui possible s’està oferint la gestió dels diferents espais. Tot el que vullga participar del procés d’adjudicació pot dirigir-se al CISE, on rebrà tota la informació. Les bases per a poder optar a aquestes piscines també es pot trobar a la pàgina web de l’empresa pública.

Així, els aspirants que ja estan dins del procés d’adjudicació han rebut formació al voltant del manteniment de les piscines de part de l’Ajuntament de Morella. Aquesta formació és obligatòria i ofereix coneixements al voltant de normatives, depuració de l’aigua i altres qüestions de rellevància.

En aquesta formació s’ofereixen també coneixements al voltant de les obligacions que els responsables d’un espai com la piscina municipal han de conèixer i respectar.

Complir aquestes normatives és fonamental perquè els espais que tants veïns i visitants utilitzen en els mesos d’estiu estiguin en les millors condicions possibles.

Directe