Maria Ripollés, finalista dels premis Birchbox per les seues Slowers

Aquests guardons busquen reconèixer l'emprenedoria femenina

Maria Ripollés amb Ringo / FOTO: @slower_shoes

Birchbox, junt amb la plataforma Extraordinaria, ha creat uns premis amb premis que tenen com a objectius fomentar l’emprenedoria femenina. D’aquesta manera els “Premis Birchbox y Extraordinaria” busquen fomentar o consolidar projectes creatius, innovadors, amb impacte social i liderats per una dona.

 

View this post on Instagram

 

??Somos finalistas de los premios Birchbox-Extraordinaria?? y estamos felices (aunque Ringo ? haya decidido poner su cara más melancólica en la foto, así es él).⠀ ⠀ ⠀ Felices por haber sido seleccionados entre tantas mujeres con proyectos fantásticos y felices por haber llevado a Slowers hasta aquí.⠀ ⠀ ⠀ Y aunque los premios sean para emprendedoras, Ringo va incluido en el pack porque Slowers es cosa de los dos, siempre he dicho que Ringo es la inspiración y el ejemplo y yo me encargo del resto (bueno, ahora por suerte con ayuda del equipo Slowers ?).⠀ ⠀ ⠀ Resulta que somos 8 finalistas fantásticas (y Ringolín) y uno de los tres premios se elige por votación popular, así que si te apetece participar en este tinglado tienes un link en la bio que te llevará directamente a la página de votaciones. ⠀ ⠀ GRACIAS

A post shared by SLOWERS (@slowers_shoes) on

La guanyadora, triada per votació popular, rebrà el premi Mentoring consistent en diverses sessions d’orientació professional.

En aquesta primera edició dels premis s’han fixat amb les sabates Slowers, de l’empresaria morellana Maria Ripollés, qui ha mostrat a les xarxes socials la seua alegria “per haver sigut seleccionats entre tantes dones amb projectes fantàstics i feliços per haver portat a Slowers fins ací.”

“Resulta que som 8 finalistes fantàstiques i un dels tres premis s’elegeix per votació popular” pel que anima a participar en la votació per internet.

Les espardenyes Slowers, a més, han sigut protagonistes aquest passat cap de setmana del programa de la Xarxa “Als 4 vents”, mitjançant un reportatge elaborat des de nord · la televisió comarcal.

Directe