Es programen visites al l’Abric Centelles

Dins del pla de posada en valor d'aquest patrimoni per part de la conselleria

L’Abric Centelles d’Albocàsser és un dels indrets amb pintures rupestres que participa del Pla de posada en valor de la Conselleria de Cultura d’aquest patrimoni. Així, com ha informat l’Oficina de Turisme, l’Abric Centelles es podrà visitar el segon cap de setmana de la iniciativa junt a altres punts destacats del Maestrat Històric.

Les visites a l’abric, concretament, seran el 8 de juny, el 14 de juliol i el 14 de setembre. L’eixida serà a les 16:30 hores des del Museu de la Valltorta.

Forcall, Palanques, Vilafranca, Portell, Vistabella del Maestrat, Les Coves de Vinromà, La Pobla de Benifassà, La Serra d’en Galceran, Borriol i Vilafamés són la resta de poblacions que participen en aquest pla que s’allargarà durant els mesos de juny, juliol i setembre.

Directe