Una palmera de l’avinguda del Marqués, inclosa en la Xarxa d’Arbres Monumentals

L’arbre té més de 60 anys i fa més de 15 metres d’alçada

Benicarló compta amb un arbre catalogat com a monumental en la Xarxa d’Arbres Monumentals i Singulars de la Província de Castelló. Així ho ha anunciat el regidor de Medi Ambient en funcions, Ximo Bueno, que ha explicat que «es tracta d’una iniciativa de la Diputació de Castelló per tal de promoure el patrimoni arbori de la província».

Bueno ha detallat que la palmera té més de 60 anys i fa 15,5 metres d’alçada. El perímetre del tronc és d’1,70 metres i el diàmetre de la copa són 5,90 metres.

Tota aquesta informació queda recollida en el panell informatiu que s’ha instal·lat al costat de la palmera, on es fa referència també a la vinculació emocional de la palmera amb la ciutat.

Vora 200 arbres més

Altres localitats que formen part de la Xarxa d’Arbres Monumentals i Singulars de la província de Castelló són Aín, Albocàsser, Alcalà de Xivert, l’Alcora, Almedíjar, Altura, Ares del Maestrat, Atzeneta del Maestrat, Bejís, Benafigos, Benassal, Benicàssim, Borriana, Borriol, Cabanes, Càlig, Canet lo Roig, Castelló de la Plana, Cortes de Arenoso, Culla, la Jana, Forcall, Jérica, Llucena, Moncofa, Morella, Navajas, Olocau del Rei, Onda, Peníscola, Portell, Sant Jordi, Sant Mateu, Segorbe, Suera, el Toro, les Useres, Traiguera, la Vall d’Alba, Vallibona, Vilafamés, Vilanova d’Alcolea, Vila-real, Villahermosa, Vinaròs, Vistabella, Viver i Zucaina.

Directe