Morella recull quasi 2.000 quilos de roba en la campanya solidària

Morella compta amb altres campanyes solidàries com el banc d’aliments o la recollida de taps de PVC

La campanya solidària de recollida de roba de Morella ha finalitzat avui amb xifres de rècord. Així, els veïns i veïnes s’han apropat fins a la Llotja de l’ajuntament amb bosses i caixes plenes de roba que han arribat als 1.800 quilos, de manera que superen els 1.500 que es repleguen habitualment. Cal recordar que aquesta roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real, com en les anteriors campanyes.

La regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco, ha destacat que “aquesta campanya solidària és un èxit cada any i es recull una gran quantitat de roba per a les persones que la necessiten”. L’edil ha aprofitat per a “agrair a les morellanes i morellans per la seua solidaritat, ja que ha sigut una edició de rècord”.

Malú ha apuntat que “la roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles i la seua posterior distribució. D’aquesta manera, la roba es distribueix de la forma més eficient entre qui la necessiten”. A més, des de la fundació Tots Units han agraït a Morella la seua col·laboració un any més amb aquest projecte per ajudar a les persones més necessitades.

La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Així, els taps de PVC es poden portar a l’ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc municipal d’aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquests i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.

Directe