Vint-i-cinc Volskwagen dels anys ’50 es troben a Forcall

Es tracta d'una activitat de la Street Livit Volskwagen Meeting

La plaça de Forcall va ser l’escenari, aquest dissabte, de la concentració de Volkswagen Vintage. Hi van participar aficionats de diversos punts de la península i també internacionals. El municipi darrerament ja ha comptat amb altres concentracions de vehicles, però aquesta tenia la particularitat de què sols els escarabats d’abans de l’any 57 podien participar o bé furgonetes i Carmen Guia del 59.

Al voltant de vint-i-cinc aficionats als Volkswagen clàssics han viatjat durant molts quilòmetres fins a la comarca dels Ports per conèixer el nostre entorn i municipis. Un cap de setmana dedicat als amants dels vehicles clàssics, on s’han pogut veure aparcats al davant dels Palau dels Ossets de Forcall vint-i-dos escarbats, dos Carmen Guia i una furgoneta T1.

La concentració ha permès als amants de la marca alemanya gaudir d’una experiència única amb exemplars dels anys cinquanta.

Directe