Es presenta la nova edició de la mostra de cinema rural “Al nostre ritme”

Vallibona serà la seu del festival d'aquest any els dies 5, 6 i 7 de juliol

Es presenta la nova edició de la mostra de cinema rural “Al nostre ritme”

El teatre municipal de Morella, acollia aquest diumenge la presentació d’una nova edició del festival de cinema rural, “Al nostre ritme”, que tindrà lloc a Vallibona els dies 5, 6 i 7 de juliol. L’acte de presentació va comptar amb la presència del festival de València, “Dona i cinema”, i es va completar amb la projecció dels curtmetratges, “La madre buena” de Sarah Clift i “Shahinska” de Kristina Wagenbauer.

El primer d’ells, és la història d’una mare mexicana s’embarca en un èpic viatge per terra per a trobar el regal d’aniversari del seu fill: una pinyata de Donald Trump.

El festival enguany celebra la seua 8a edició, i des de l’any passat, treballen conjuntament amb l’alberg la Pastora de Vallibona. Un festival que es caracteritza per la gran varietat de directors, però a més, per poder comentar amb els mateixos directors les seues projeccions.

Enguany, el festival acollirà a David Segarra, amb el documental “Sabis de l’horta” i a Abdelatif Hwidar, amb la seua pel·lícula “Kanimambo”.

Des de la mostra de cinema rural “Al nostre ritme”, enguany s’ha volgut comptar amb la presència de les directores del festival de València, “Dona i cinema”. Un festival que se celebra cada dos anys i que el principal objectiu és donar visibilitat a les dones cineastes.

A més, l’associació “Dona i cinema”, a banda del festival també compta amb el programa Atenea, el qual ajuda a joves a tindre visibilitat a les cineastes novells.

Amb aquest acte es presentava la 8a mostra del festival de cinema rural “Al nostre ritme” que congrega a multitud d’entusiastes del cinema.

Directe