La Rondalla sorprén interpretant a Schubert

El concert de primavera no va decebre als nombrosos seguidors

La Rondalla de Morella ha presentat un variat repertori per al seu concert de primavera. El teatre municipal no es va acabar d’omplir, però els músics es van trobar molt ben acompanyats amb un públic fidel que no es perd cap de les seues actuacions. En aquesta ocasió els músics van assajar de valent per tal d’oferir un repertori renovat que fins i tot es va atrevir amb els clàssics.

Si Schubert es va adaptar per als instruments de la Rondalla perfectament, altres peces més populars compostes per a dolçaina i tabal també es van traslladar a la corda sense problemes. A través d’elles es va voler realitzar un sentit record-homentage al mestre de Sorita Camilo Ronzano. Així la Masurca per ell composta, i el vals dedicat a ell per Blas Coscollar van ser part destacada en el tram final del concert.

Pasdobles, música de cercavila, Sarsuela, tangos, bandes sonores de pel·lícules i havaneres no van faltar en un acurat repertori que es tancava amb la fantasia militar “El sitio de Zaragoza”.

Un fantàstic concert per a començar juny, que va deixar el llistó ben alt per a pròximes actuacions.

Directe