Morella sense fum concentra joves i grans contra el tabac

Aquesta és una iniciativa del Centre de Salut i l’ajuntament amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac

Morella sense fum concentra joves i grans contra el tabac

Morella sense fum ha concentrat diverses activitats a la plaça de l’ajuntament per a commemorar el Dia Mundial Sense Tabac. D’aquesta manera, des del Centre de Salut de Morella s’han organitzat jocs, audiovisuals i proves per a tots els públics i mostrar els perjudicis del tabac per a la salut. Així, gent de totes les edats ha participat durant el matí en aquestes activitats on han col·laborat el CEIP Mare de Déu de Vallivana, l’IES Els Ports i l’ajuntament de Morella.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “aquesta iniciativa ha tingut molta acceptació entre el públic i volem que la gent siga conscient dels perjudicis per a la salut que ocasiona el tabac”. A més, l’edil ha volgut “agrair al Centre de Salut i al Departament de Salut de Vinaròs la seua implicació en l’organització d’aquestes activitats, així com a totes les persones que s’han apropat a participar, ja que han sigut de totes les edats”. Malú ha recordat que “el Centre de Salut de Morella organitza diverses activitats durant l’any per a promoure hàbits de vida saludable amb diferents cursos, tallers o activitats com la d’avui de manera que es pretén millorar la qualitat de vida de les morellanes i morellans”.

A més, cal destacar que Morella pertany a la Xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana Xarxa Salut, ja que s’ha adherit al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana. Així, El Centre de Salut i l’ajuntament de Morella realitzen diferents tallers de Pacient Actiu relacionats amb distintes malalties com la diabetis i el taller comarcal de drogodependència. D’aquesta manera, Malú ha explicat que “aquest mes de juny ja està previst un nou taller de Pacient Actiu a Morella”.

Cal recordar que el Centre de Salut de Morella organitza diverses activitats durant l’any per a promoure hàbits saludables en la vida dels morellans i morellanes. Així, es va organitzar una Caminada saludable amb diferents exercicis amb motiu del Dia Internacional de la Salut el passat mes d’abril.

Directe