Albocàsser participarà l’1 de juny en la Festa per la Llengua

Aquesta tindrà lloc a Rossell, Sant Rafel del Riu i la Pobla de Benifassà

Dissabte que ve 1 de juny, el CEIP Joan de Brusca d’Albocàsser participarà en les activitats amb motiu de la XII Festa per la Llengua que tindrà lloc a Rossell, Sant Rafel del Riu i la Pobla de Benifassà. El col·legi i l’AMPA estaran presents amb un taller de manualitats.

Així, la jornada començarà a les 9h amb el muntatge dels tallers i les paradetes. Durant tot el matí, de 10h a 13.30h se celebrarà la Fira d’Entitats. De forma paral·lela, a les 10h hi haurà una cercavila a càrrec de la Banda de Música de Rossell per a donar inici a la jornada. De 11.30h a 12.30h es durà a terme una exhibició de ‘pilota’ valenciana modalitat Galotxa. En finalitzar, actuació musical d’Escola Jaume I de la Sènia, seguida d’un altre espectacle de Dolçainers i Nanos de Sant Rafel del Riu.

A la vesprada, a les 16.30h actuarà Trobadorets. A les 17.30h s’entregaran els premis del concurs de logotips i portades de la Festa per la Llengua que durant tot el dia estaran exposats juntament amb la Revista “El Niño” en el centre cívic el Molí Vell. La jornada acabarà a partir de les 18h amb un concert acústic de Mascarats.

Directe