“Steam” als Ports porta la robòtica a l’escola

Els alumnes participaran a diferents activitats l'1 de juny

Els alumnes dels col·legis de Morella, Vilafranca i els CRAs Els Ports i Celumbres estan desenvolupant novament en aquest curs el taller de robòtica ‘STEAM’ als Ports. A més, en aquesta recta final de curs es realitzaran diferents activitats al voltant de la robòtica per part dels xiquets i xiquetes de la comarca, especialment aquest proper dissabte 1 de juny.

A Morella, els alumnes del Col·legi Mare de Déu de Vallivana han centrat la seua participació a ‘STEAM’ als Ports en la construcció d’uns vehicles Lego que han de complir una sèrie de missions en un circuit i que són conduits des d’un iPad.

Encara que son els alumnes de 3r i 4t de Primària els que participaran a Castelló de l’Olimpíada de Robòtica, a totes les edats de l’aprenentatge de l’escola es participa d’aquesta matèria.

A més, els menuts gaudeixen i aprenen de la robòtica. També ho fan els mestres entrenadors, que prèviament han assistit a classes per poder formar-se i ensenyar als alumnes qüestions pràctiques amb els robots.

Cap de setmana intens al voltant del projecte de robòtica ‘STEAM’ als Ports amb els alumnes de Morella assistint a l’Olimpíada de la UJI a Castelló i els de Vilafranca i els CRAs Els Ports i Celumbres participant de la demostració que es realitzarà al pro Aplec de Castell de Cabres.

Directe