Arriba l’Escola d’Estiu, l’alternativa vacacional infantil de l’Ajuntament

El procés d’inscripció començarà el dia 30 i 31 de maig amb el repartiment de cites previ a formalitzar la matrícula

Enguany, l’alternativa vacacional de l’Ajuntament de Benicarló, dirigida a tots els xiquets i xiquetes nascuts entre l’any 2015 i el 2007, s’estendrà des de l’1 de juliol fins al 9 d’agost i s’estructurarà en tres torns (de l’1 al 12 de juliol, del 15 al 26 de juliol i del 29 de juliol al 9 d’agost), en horaris que van des de les 9.00 fins a les 16.00 hores, amb diferents alternatives d’entrada i sortida segons les necessitats familiars.

Els alumnes, que van d’edats entre els 3 i 12 anys, es repartiran entre el CEIP Eduardo Martínez Ródenas, per als alumnes més menuts i sense servei de menjador, i el CEIP Àngel Esteban, que acull alumnes de totes les edats amb servei de menjador inclòs. Així i tot, els germans podran sol·licitar acudir al mateix centre.

La cita per a formalitzar les inscripcions es donarà els dies 30 i 31 de maig, en horari de 9.00 a 11.00 hores al Centre Social Municipal La Farola (carrer del Port, 37).

Directe