‘La Lola de La Plana’ puja fins Vilafranca

Una obra teatral amb el taller de la Universitat per a Majors

La Sala Carles Pons de la Casa de Cultura a Vilafranca acollia aquest dissabte a ‘La Lola de la Plana’, tragicomèdia castellonera escrita i dirigida per Albert Bellés i que forma part del taller de teatre de la Universitat per a Majors de l’UJI. Una funció teatral que reunia a un nodrit grup d’espectadors al pati de butaques per seguir aquesta obra que es representava per segona vegada, després de l’estrena fa uns dies a Castelló.

El propi autor, en la seua visita amb el grup de teatre de la Universitat per a Majors ens feia una breu sinòpsi de ‘La Lola de la Plana’, un espectacle basat en un text clàssic, si bé amb moltes novetats adaptades per als estudiants més grans de la UJI.

Aquesta experiència es desenvolupa per segon any consecutiu i és el fruit del treball de tot un curs en aquest taller de teatre de la Universitat per a Majors. ‘La Lola de la Plana’ va despertar expectació entre el públic vilafranquí en una experiència en la que han participat alumnes de la Universitat d’altres seus. A la de la comarca dels Ports es desenvolupen altres taller, com per exemple el de cant coral que oferia concerts a l’època de Nadal.

L’autor de l’obra i director del taller es mostrava molt content amb el resultat d’aquesta iniciativa i del treball que s’ha realitzat en el curs 2018/2019 en aquesta matèria.

Diferents representants de la direcció i coordinació de la Universitat per a Majors van estar presents a Vilafranca per acompanyar al grup de teatre en la representació de ‘La Lola de la Plana’.

Directe