Els alumnes dels Ports es preparen per a l'”Escola Canta”

Participen les escoles de Forcall, Olocau, Cinctorres, La Mata, Cinctorres, Portell, Castellfort, Vilafranca i Morella

Els alumnes de l’escola de primària de Morella i Vilafranca i el CRA Celumbres i CRA Els Ports, es preparen per al concert del projecte l’escola canta organitzat per l’Ajuntament de Castelló i el Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació.

En l’escola canta participen centres de primària i secundària de tota la província de Castelló. A la comarca dels Ports, hi participen les escoles de Forcall, Olocau, Cinctorres, La Mata, Cinctorres, Portell, Castellfort, Vilafranca i Morella. Tots ells han de preparar durant el curs un concert conjunt. Així, aquest divendres s’han reunit tots per assajar les cançons del concert.

L’objectiu d’aquest projecte és fomentar a través de les activitats dels centres diferents cultures i a la vegada potenciar l’ús del valencià.Per dur a terme aquest projecte ha estat necessari la col·laboració de tots els mestres dels centres per a organitzar les activitats i els assajos.Una trobada educativa comarcal que va completar l’agenda amb un seguit d’activitats per als alumnes de tots els centres.

Finalment el 14 de juny Forcall acollirà aquest concert que comptarà amb la participació de la Unió Musical de Vilafranca i el reforç de músics d’altres municipis de la província de Castelló com Catí, Almassora, Alqueries,Vilafranca, Morella i Castelló.

Directe