Ares celebra el 16 de juny el concurs de Gossos de Rabera

Els restaurants oferiran menús especials relacionats amb el món del pastor

Una imatge de l'edició 2018 del concurs

Ares del Maestrat durà a terme el seu tradicional concurs de gossos de rabera el diumenge 16 de juny amb multitud d’activitats per a tots.

D’aquesta forma, a les 10h se sortejarà l’ordre de participació dels pastors. Seguidament, a les 10.30h serà el XIV Concurs de Gossos de Rabera en el qual participaran cans i pastors de la Comunitat Valenciana, Catalunya, País Basc, Navarra, Andalusia, Illes Balears i França. El lliurament de premis serà a les 14h.

El concurs serà en el Pla de la Canà on hi haurà servei de begudes i entrepans i passejos en burro per als més menuts. A més, durant tot el cap de setmana es realitzaran visites guiades a la Nevera, la Cova del Castell i el Barranc dels Molins. Els restaurants oferiran menús especials relacionats amb el món del pastor.

Directe