Morella rep a les dones participants del programa Ser Mujer de Picassent

També hi haurà una visita a la ciutat amb perspectiva de gènere fins al Castell

La Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella acull aquesta vesprada el taller “Invisibles: prisión, mujer y género” amb l’equip de professionals i dones internes del programa Ser Mujer. Així, aquest matí, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha rebut a les integrants d’aquest programa, vingudes del Centre Penitenciari de València situada a Picassent, que durant avui i demà realitzaran activitats a la ciutat. A més, en la jornada també participa la pintora Cari Roig de l’associació Arco Iris Ríe.

El programa Ser Mujer s’impulsa des de la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries i l’Institut de la Dona i per a la Igualtat d’Oportunitats. Així, aquest és una de les línies estratègiques de la intervenció per a afavorir l’eliminació de la violència de gènere i pal·liar les seues conseqüències, disminuint la vulnerabilitat de les dones privades de llibertat a patir situacions de violència i/o dependència.

Les participants en les jornades “Invisibles: prisión, mujer y género” compten amb una intensa agenda d’activitats durant els dies 23 i 24 de maig. Així, a les 16.30 hores visitaran el conjunt històric i artístic de Morella amb els seus diferents museus. A les 19.00 hores, xerrada Invisibles: prisión, mujer y género amb la participació de les professionals del Ser Mujer del Centre Penitenciari de València amb taller de l’associació Arco Iris Ríe. El divendres, visita guiada a la ciutat de Morella amb pujada al Castell a partir de les 10.00 hores i visita a l’ermitori de Vallivana.

Directe