Els alumnes de l’IES Els Ports es graduen durant un emotiu acte

Els joves, preparats per una nova etapa de la seua vida

El teatre municipal de Morella ha acollir, aquest dimecres, l’acte de graduació dels alumnes de segon de Batxillerat. Presidit pel director de l’Ies Els Ports, Paco Monfort, va comptar amb la participació de tot el claustre de professors, pares, i especialment dels alumnes. La professora Gemma Roda, va ser l’encarregada de conduïr la cerimònia.

Aquest acte clausura el curs i serveix de reconeixement als estudiants que han completat el pla acadèmic. Però és algo més. És el comiat d’una etapa de la seva vida, el dir adeu als companys i amics en els quals has compartit quasi tot fins arribar ací. És haver de pensar ja en el futur professional, lluny de la protecció dels pares. Per això, especialment els alumnes i els pares, no podien contenir les emocions. Per als tutors del curs també significava tancar un cicle i acomiadar un altra promoció.

Després de paraules d’agraïment i de record per a tots els que havien fet aquest camí acadèmic des de 2013, un a un els alumnes van pujar a recollir el seu obsequi.

Les notes les coneixeran aquest divendres, i esperem que tots puguen començar a preparar ja la prova d’accés a la universitat.

Directe