Benicarló sensibilitza sobre la necessitat de portar el cinturó de seguretat

S'inclou en les activitats del Mes dedicat a les persones amb discapacitat

Amb el lema ‘No canvies de rodes. Utilitza el cinturó de seguretat’, els representants de Cocemfe Maestrat, acompanyats dels agents de la Policia Local de Benicarló, han estat durant una hora aturant els vehicles en l’encreuament entre el carrer de Iecla i el carrer de César Cataldo per tal de sensibilitzar els conductors de la importància de fer servir el cinturó de seguretat.

En una hora, han aturat 11 persones que no portaven cordat el cinturó, una xifra sensiblement inferior a la de l’any passat, que va ser de 28 conductors aturats sense cinturó. L’activitat, que era purament informativa, ha permés els representants de l’associació repartir material didàctic i informar els conductors de les conseqüències de no portar el cinturó de seguretat.

La campanya forma part dels actes organitzats amb motiu del Mes dedicat a les persones amb discapacitat, a través del qual s’ha organitzat per als mesos de maig i juny una extensa programació que inclou xarrades, activitats esportives, projeccions, representacions teatrals o tallers, entre d’altres

Directe