Morella acull la XIII Escola de Joventut crush sindical d’UGT

"Morella Ciutat de Congressos" alberga diferents jornades durant tot l’any

Morella acull la XIII Escola de Joventut crush sindical d’UGT

La ciutat de Morella alberga durant avui i demà la XIII Escola de Joventut crush sindical d’UGT amb diferents activitats com assemblees i conferències que es combinen amb visites guiades a la ciutat. D’aquesta manera, avui s’ha donat l’inici del congrés amb la participació de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la Vicepresidenta General d’UGT, Cristina Antoñanzas, el Portaveu d’Aposta Jove, Fran García González, i Secretària de Política Social i Responsable de Joventut d’UGT del País Valencià, Isabel López.

L’alcalde de Morella ha destacat que “el sindicat aposta una volta més per Morella per a celebrar aquest congrés, en el qual cada any participen desenes de persones a les diferents ponències”. A més, l’edil ha explicat que “és molt important estar present en la lluita contra el despoblament que patim en les zones rurals, així com en els projectes que canviaran la nostra zona com és la nova carretera N-232”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “Morella és Ciutat de Congressos i cada volta alberga més esdeveniments i activitats com aquest seminari que ha emplenat les sales gòtiques de l’ajuntament”. La Vicepresidenta General d’UGT ha remarcat “la importància de sumar i integrar a tots i totes en un mateix projecte per a millorar el futur de tots els treballadors i treballadores”.

Durant aquesta jornada, a més de les activitats programades de la XIII Escola de Joventut, els i les visitants han pogut conéixer la ciutat amb els diferents monuments i localitzacions que fan única a la ciutat de Morella.

Morella, ciutat
de congressos

Cal recordar que Morella compta amb nombrosos congressos i cursos al llarg de l’any. La localitat s’ha situat com una bona opció per dur a terme aquests congressos, gràcies, entre d’altres, als diferents espais emblemàtics que posseeix la ciutat i a l’extensa oferta d’allotjament, restauració i d’oci que ofereix la zona.

Directe